Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Varful Tatalui - Muntii Ciucului

Varful Tatalui - Muntii Ciucului


Precizat pe harti si cu numele Apahavas sau Ciughes, Varful Tatalui reprezinta unul dintre punctele de altitudine mai importante (1334 m) ale complexului de culmi din extremitatea nord-vestica a Muntilor Ciucului, oferind o deschidere de 360 de grade asupra imprejurului.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Marcajul varfului
Marcajul varfului
Drumul de pe creasta
Drumul de pe creasta
Spre Varfu Tatalui venind dinspre Valea Boros
Spre Varfu Tatalui venind dinspre Valea Boros
Pe Varfu Tatalui
Pe Varfu Tatalui
Curcubeu..de ianuarie
Curcubeu..de ianuarie
Via Mariae
Via Mariae
Alta perspectiva
Alta perspectiva
Transee
Transee
Destinatie excursii cu ATV-ul
Destinatie excursii cu ATV-ul
Crucea de pe Varful Tatalui in martie
Crucea de pe Varful Tatalui in martie
Scorbura goala
Scorbura goala
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Varful Tatalui - Muntii Ciucului.

Cautati geoascunzisul Varful Tatalui - Muntii Ciucului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Deocamdata starnit

    Dispariția celor două cutii de pe Muntele Tatălui (vârf și Fântâna Rece) mai mult m-a stârnit, să mai trec să verific ascunzișurile - mai ales când, se întâmplă, ca aici, - să fac câte un traseu prin zonă...
  • Iarna adevarata si geocutie noua pe Muntele Tatalui

    In zilele precedente a nins...
  • Am ajuns aici prin Ciughes-Palanca, pe paraul Palistanenilor

    Desi este iarna, am avut parte de un curcubeu...

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.