Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Sibiu, judetul Sibiu

Biserica catolica Sibiu - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Biserica catolica Sibiu

Biserica catolica Sibiu

Biserica parohiala romano-catolica Sfanta Treime este situata in Piata Mare din Sibiu...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Biserica catolica Sibiu:

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Biserica catolica Sibiu.

Cautati geoascunzisul Biserica catolica Sibiu si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Pod nou peste Cibin la 0.91 km - * Lac Tocile la 9.87 km - * Lacul Brancoveanu la 10.64 km - Lacul Brancoveanu de la Ocna Sibiului este situat pe locul unei saline ce se afla in exploatare pana in anul 1699, cand infiltratiile de apa au determinat parasirea ei, la adancimea de 140 m. * Lacul Verde la 10.69 km - Lacul Verde, sau lacul Poporului de la Ocna Sibiului. * Lacul Randunica la 10.7 km - Lacul Randunica, sau lacul Sf. * Lacul Austel Ocna Sibiului la 10.73 km - Lacul Austel de la Ocna Sibiului s-a format pe locul unei vechi saline neatestate documentar. * Lacul Gura Minei la 10.79 km - Lacul Gura Minei de la Ocna Sibiului s-a format prin prabusirea unui put din nordul salinei Ignatiu, deschisa in anul 1780.
- Judetul Sibiu

Obiective turistice vecine


Sibiu
Sibiu la 0.08 km. GR0134 Sibiu
Turnul Zincarilor
Turnul Zincarilor la 0.36 km. Fostul Turn al Zincarilor sau a Fierarilor a fost construit in secolul XVI si a facut parte din incinta a treia de fortificatii din jurul Sibiului.
Johanniskirche
Johanniskirche
Biserica Sfantul Ioan (Johannis) este situata pe strada Mitropoliei din Sibiu.
Parcul Petofi Sandor
Parcul Petofi Sandor
In vecinatatea complexului Alba Iulia din Sibiu se afla parcul, care poarta numele celui mai mare poet ungur, Petofi Sandor.
Biserica evanghelica Turnisor
Biserica evanghelica Turnisor
Biserica evanghelica din Turnisor este o biserica evanghelica situata in cartierul Turnisor, in germana Neppendorf, al orasului Sibiu.
Turnul Falkenhayn
Turnul Falkenhayn
Gusterita (Hammersdorf în germana, Szenterzsťbet în maghiara) a fost odinioara un sat sasesc, iar din 1950 face parte din municipiul Sibiu.
Parcul Natural Dumbrava Sibiului
Parcul Natural Dumbrava Sibiului
Parcul Natural Dumbrava Sibiului este o arie protejat„ de interes national, care se afla la limita sud-vestica a Sibiului.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Biserica Catolica - Sibiu - Aceasta este foarte bine ascunsa, trebuie s„ fii foarte agil pentru a reuși in a extrage cutia...
 • Biserica catolica Sibiu, la a doua incercare - Prima data am incercat gasirea acestei geocutii cu ocazia festivalului Artmania...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.