Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Lacul Padureni

Lacul Padureni


Lacul Padureni este cel mai mare lac de acumulare din judetul Covasna. A fost creat in anii 1980 prin diguirea apelor paraielor din Muntii Bodoc. In imprejurimi se afla multe case de vacanta, iar lacul este frecventat de foarte multi pescari. La lacul Padureni se ajunge cu masina dinspre Moacsa.

Data: 29.04.2012
Geoobiectiv cu geocutie ...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Obiective turistice

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lacul Padureni.

Cautati geoascunzisul Lacul Padureni si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Dealul Pivnitele Mari
Santul cetatii Moacsa
Dalnic
Castrul roman Comolau
Mestecanisul Reci

Comentarii
Pixel
Am gasit mama geocutiilor...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.