Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Lacul Padureni

Lacul Padureni


Lacul Padureni este cel mai mare lac de acumulare din judetul Covasna. A fost creat in anii 1980 prin diguirea apelor paraielor din Muntii Bodoc. In imprejurimi se afla multe case de vacanta, iar lacul este frecventat de foarte multi pescari. La lacul Padureni se ajunge cu masina dinspre Moacsa.

Data: 29.04.2012
Geoobiectiv cu geocutie ...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Lacul Padureni 2
Lacul Padureni 2
Lacul Padureni 3
Lacul Padureni 3
Lacul Padureni 4
Lacul Padureni 4
Lacul Padureni 5
Lacul Padureni 5
Lacul Padureni 6
Lacul Padureni 6
Lacul Padureni 7
Lacul Padureni 7
Lacul Padureni 8
Lacul Padureni 8
Lacul Padureni 9
Lacul Padureni 9
Jurnalul dupa ... 3 ani!
Jurnalul dupa ... 3 ani!
Lacul Padureni vazut de pe versantul drept al vaii Padureni
Lacul Padureni vazut de pe versantul drept al vaii Padureni
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lacul Padureni.

Cautati geoascunzisul Lacul Padureni si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Am gasit mama geocutiilor

    Cu gps nu e o problema gasirea geocutiei, dar fara, ascunzisul e mai greu de observat; fata de situatia initiala vegetatia e mai luxurianta...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.