Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Izvorul Bufnitei
Izvorul Sarat Olteni
Izvorul Salus
Cetatea Heret
Cetatea Comorii

ComentariiCetatea Fetei - Olteni

Cetatea Fetei - Olteni


Asezarea fortificata Cetatea Fetei se afla la nord-est de satul Olteni, comuna Bodoc, pe malul stang al Oltului.

Primele date despre Cetatea Fetei provin de la Orban Balazs (in vasta sa lucrare despre tinuturile secuilor din 1868), dar primele cercetari arheologice sunt din 1910, ele apartinand lui Ferencz Laszlo. Acesta a gasit fragmente de ceramica de varsta La Tene (Epoca Fierului). Sapaturi a mai facut, in 1947, doar Szekely Zoltan care atribuie situl eneoliticului avand o suprapunere...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cetatea Fetei - Olteni.

Cautati geoascunzisul Cetatea Fetei - Olteni si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.