Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Izvorul Salus - Muntii Bodoc

Izvorul Salus - Muntii Bodoc


Geocutie ascunsa de hangyalka

Izvorul Salus se afla in zona de izvor, complet impadurita, a paraului Sute. Are un debit considerabil si a fost imbuteliat in perioada interbelica. Apa minerala de aici a fost comercializata exclusiv pe pietele orasului Galati.

Data: 29.04.2012
Geocutie noua: 09.05.2013, hangyalka
Geoobiectiv cu geocutie, cutiuta 3x6 cm ...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Excursii si drumetii

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Izvorul Salus - Muntii Bodoc.

Cautati geoascunzisul Izvorul Salus - Muntii Bodoc si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Cetatea Fetei
Izvorul Bufnitei
Izvorul Sarat Olteni
Cetatea Comorii
Cetatea Heret

Comentarii
Pixel
Un ascunzis fragil, dar rezistent...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.