Muntele de sare de la Lopatari - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Sareni (Lopatari), judetul Buzau

Muntele de sare de la Lopatari

Muntele de sare de la Lopatari se afla la intrarea in localitate, pe dreapta. Dupa un izvor alb si sarat se afla un intreg munte de sare, cu rape brazdate de sarea iesita la suprafata si plini cu bolovani acoperiti cu spuma alba. Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***
Cateva poze: Muntele de sare Izvor alb si sarat Rape brazdate cu sare Varful rapei Pereti de sare... *

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Muntele de sare de la Lopatari.

Cautati geoascunzisul Muntele de sare de la Lopatari si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
30131 Lacul cu Ciuciur. Lacul cu Ciuciur se afla la marginea nord-vestica a satului Recea al comunei Bisoca, aparand pe unele harti si cu numele Moldoveanului. 31971 Complexul rupestru. Complexul rupestru. 34986 Lacul Sarile. Localitatea Sarile este un sat apartinator comunei Bisoca accesibil pe un drum comunal pietruit. 36267 Grota Casoaia. Grota Casoaia. 36320 Lacul Ograzii. Este un frumos lac, datorita marii poieni care il inconjoara sub forma unei polii si aflata sub dealurile Sindrila (est) si Piatra Ograzii (vest). 36882 Masa lui Bucur. 37909 Culmea Ghiocei. Culmea Ghiocei. 37937 Tablitele de la Ruginoasa. 40070 Manastirea Poiana Marului. Manastirea Poiana Marului este una dintre cele mai cunoscute și mai vechi manastiri buzoiene. 40682 Schitul Sarile. Sarile este un sat al comunei Bisoca, schitul fiind construit intr-o zona departata de vatra satului. 41275 Zidul Uriasilor. Este vorba despre un perete de calcar cochilifer cu matrice grezoasa. 43049 Vulcanii noroiosi. Vulcanii noroiosi sunt o rezervatie botanica si geologica aflata pe raza comunei Berca, Buzau. 44318 Lacul de sub Schitul Dealu Sarii. Schitul Dealu Sarii se afla pe teritoriul satului omonim (comuna Jitia). 44334 Piatra Matei. Piatra Mâței se afla pe malul stang al Ramnicului Sarat, in amonte de satul Jitia. 47543 Scaunele lui Negru Voda. 48265 Chilia lui Dionisie. Chilia lui Dionisie Torcatorul.
Valori naturale - Judetul Buzau
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Lacul Meledic
Lacul Meledic se afla pe platoul Meledic.
Pesterile in sare
Pesterile in sare 6S Manzalesti si Pestera cu trei intrari sunt cele mai mari pesteri din zona.
Grunjul de la Manzalesti
Grunjul de la Manzalesti este un munte micut si alb, care se ridica singuratic din albia raului, chiar pe marginea drumului spre Lopatari.
Sfinxul din Bustea la 3.76 km. GR2985 Sfinxul din Bustea
Sfinxul din Bustea
Sfinxul din Bustea se afla in masivul Breazau.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.