Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Turnul Zincarilor Sibiu
Podul Minciunilor
Biserica catolica Sibiu
Sibiu
Turnul Olarilor Sibiu

Comentarii
Falkenhayn inainte de Artmania...Turnul Falkenhayn

Turnul Falkenhayn


Gusterita (Hammersdorf în germana, Szenterzsébet în maghiara) a fost odinioara un sat sasesc, iar din 1950 face parte din municipiul Sibiu. Asezarea este situata in partea de nord-est al orasului, despartita de raul Cibin. Pe dealul Gusteritei se afla Turnul Falkenhayn.

Biserica Luterana din centrul Gusteritei a fost construita în secolul 13 ca o bazilica romanica. De-a lungul secolelor a suferit o serie de modificari. Capela gotica si zidurile dateaza din secolul 16, turnul bisericii fiind construit în 1742.

Generalul german Erich von Falkenhayn a folosit turnul, care ii poarta numele, în 1916, in primul razboi...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Turnul Falkenhayn.

Cautati geoascunzisul Turnul Falkenhayn si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.