Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Turnul Falkenhayn

Turnul Falkenhayn


Gusterita (Hammersdorf în germana, Szenterzsébet în maghiara) a fost odinioara un sat sasesc, iar din 1950 face parte din municipiul Sibiu. Asezarea este situata in partea de nord-est al orasului, despartita de raul Cibin. Pe dealul Gusteritei se afla Turnul Falkenhayn.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Turn si cruce
Turn si cruce
Biserica evanghelica Gusterita
Biserica evanghelica Gusterita
Muntii Fagarasi
Muntii Fagarasi
Sibiu
Sibiu
Drum de creasta
Drum de creasta
Turn si cruce
Turn si cruce
Cruce din otel
Cruce din otel
Turnul Falkenhayn
Turnul Falkenhayn
In fata turnului
In fata turnului
Fereastra
Fereastra
Interiorul turnului
Interiorul turnului
Partea de sus a turnului din interior
Partea de sus a turnului din interior
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Turnul Falkenhayn.

Cautati geoascunzisul Turnul Falkenhayn si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Falkenhayn inainte de Artmania

    Am ajuns in orasul Sibu, cu ocazia festivalului rock Artmania, la ora 18 seara...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.