Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Urma de picior a lui Hristos
Crucea dintre Lutoasa si Estelnic
Biserica catolica Estelnic
Apa Imputita Paraul Lupului
Castrul roman Angustia

Comentarii
Nu sunt sigur...
O mai fi, n-o mai fi? Mai degraba, nu!...
Un ascunzis aproape drive-in - Biserica din Lemnia...Lemnia

Lemnia


Localitatea Lemnia este situata in partea nordica a judetului Covasna. La nord de localitate trece culmea principala a Carpatilor Orientali. Lemnia ca localitate se regaseste in inscrisurile si registrele papale ale bisericii Romano-catolice prima data in anul 1332 cu 20 de gospodarii. In prezent se compune dintr-o singura localitate, care are 2000 de locuitori.

In comuna Lemnia se poate ajunge dinspre Brasov respectiv Bacau pe D.N.11, dinspre Targu Secuiesc pe DN11 si DJ114, respectiv pe calea ferata Sfantu Gheorghe - Bretcu. Principalele puncte de atractie turistica sunt biserica Sf. Mihail din Lemnia, monument istoric, construita in anul 1510 si renovata in anul 1777, cetatea Haiducilor din Valea Riului Negru spre Slanic Moldova...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lemnia.

Cautati geoascunzisul Lemnia si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.