Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Lemnia

Lemnia


Localitatea Lemnia este situata in partea nordica a judetului Covasna. La nord de localitate trece culmea principala a Carpatilor Orientali. Lemnia ca localitate se regaseste in inscrisurile si registrele papale ale bisericii Romano-catolice prima data in anul 1332 cu 20 de gospodarii. In prezent se compune dintr-o singura localitate, care are 2000 de locuitori.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

95
95
97
97
99
99
Drumul catre biserica
Drumul catre biserica
Cimitir
Cimitir
Bastion circular
Bastion circular
8154
8154
Biserica din Lemnia
Biserica din Lemnia
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lemnia.

Cautati geoascunzisul Lemnia si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Nu sunt sigur

    Comparand fotografia cu poza ascunzisului gasit de mine, seamana, dar totusi parca nu e...
  • O mai fi, n-o mai fi? Mai degraba, nu!

    Am trecut de mai multe ori pe la baza dealului pe care se afla biserica, amanand de fiecare data suisul pana la ea, pentru proxima ocazie...
  • Un ascunzis aproape drive-in - Biserica din Lemnia

    Biserica construita pe un loc bine ales, cu o priveliste deosebita...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.