Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Ulmul din Capeni

Ulmul din Capeni


Ulmul din Capeni. Acest arbore a fost ales arborele anului in 2011 in Romania.

Uriasul ulm de câmp (Ulmus campestris), în vârsta de 300 de ani, traieste lânga podul de pe pârâul Baraolt, la nord de satul Capeni, pe un teren pe care exista odinioara o moara de apa. Arborele, cu o marime impresionanta, are o înaltime de peste 35 de metri si o circumferinta de 7,3 m, asadar pentru cuprinderea lui ar fi nevoie de...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Harti

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Ulmul din Capeni.

Cautati geoascunzisul Ulmul din Capeni si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Cimitirul Zathureczky
Ormenis
Dealul Crucii
Biserica reformata Talisoara
Piatra Likasko Talisoara

Comentarii
Pixel
Ceea ce era afara, era si inauntru...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.