Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Dealul Pivnitele Mari - Moacsa

Dealul Pivnitele Mari - Moacsa


A construction of wood on a hill between Targu Secuiesc and Sfantu Gheorghe. This was a place some years ago to communicate some dangers with fire and smoke from a county to the other in middle age - and in time of the 1848 revolution.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Dealul Pivnitele Mari 2
Dealul Pivnitele Mari 2
Porti cioplite din lemn
Porti cioplite din lemn
Focus
Focus
Constructie de arhitectura peisagistica
Constructie de arhitectura peisagistica
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Dealul Pivnitele Mari - Moacsa.

Cautati geoascunzisul Dealul Pivnitele Mari - Moacsa si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Nici o armata nu face cat un gps

    Am inscris locatia de aici ca punct important al unui traseu si asa bogat in obiective: Dalnic - satul natal al lui Gheorghe Doja, bisericile din Moacsa, Rezervatia Reci...
  • Imbinand placutul cu distractia

    Cu ocazia zilelor orasului Sfantu Gheorghe, eram in zona...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.