Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Lacul Padureni
Mestecanisul Reci
Castrul roman Comolau
Dealul Cetatii - Let
Reci

Comentarii
Nici o armata nu face cat un gps...
Imbinand placutul cu distractia...Dealul Pivnitele Mari - Moacsa

Dealul Pivnitele Mari - Moacsa


A construction of wood on a hill between Targu Secuiesc and Sfantu Gheorghe. This was a place some years ago to communicate some dangers with fire and smoke from a county to the other in middle age - and in time of the 1848 revolution.

Data: 29.10.2011
Data transformarii: 12.02.2016
Geoascunzis fara geocutie...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Dealul Pivnitele Mari - Moacsa.

Cautati geoascunzisul Dealul Pivnitele Mari - Moacsa si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.