Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Partia Csipike
Parcul de aventura Balu
Vallato - Harghita-Bai
Gura de mina Baile Harghita
Cetatea Bufnitei Harghita Bai

Comentarii
Ascunzis impenetrabil iarna...
Dupa ani si ani...
Primul...Stanca Kossuth - Harghita-Bai

Stanca Kossuth - Harghita-Bai


Stanca Kossuth - Harghita-Bai

Azi parte a orasului Miercurea-Ciuc, localitate balneo-climaterică la altitudinea medie de 1300-1400 m, odinioară proprietatea Ciceului. Se poate accesa din intersecția de la Pasul Vlăhița de pe DN 13 A, pe DJ 138A la 7 km de la intersecție. Drumul a fost construit în 1942. Distanța de la Miercurea-Ciuc este de 23 km, de la Odorhei 46 km, de la Siculeni, prin drum...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Stanca Kossuth - Harghita-Bai.

Cautati geoascunzisul Stanca Kossuth - Harghita-Bai si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.