Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Stanca Kossuth - Harghita-Bai

Stanca Kossuth - Harghita-Bai


Stanca Kossuth - Harghita-Bai

Azi parte a orasului Miercurea-Ciuc, localitate balneo-climaterică la altitudinea medie de 1300-1400 m, odinioară proprietatea Ciceului. Se poate accesa din intersecția de la Pasul Vlăhița de pe DN 13 A, pe DJ 138A la 7 km de la intersecție. Drumul a fost construit în 1942. Distanța de la Miercurea-Ciuc este de 23 km, de la Odorhei 46 km, de la Siculeni, prin drum forestier 18 km.

Vatra localității este sub versantul sudic al vârfului Harghita Ciceului (1761 m), la nord de vârful Bagolykő (1679 m). Cunoscut mai nou și pentru mina de caolină, este cunoscut mai ales pentru mofetele, apele sale minerale și pentru microclimatul alpin deosebit...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Stanca Kossuth
Stanca Kossuth
In zapada
In zapada
Pe Stanca Kossuth
Pe Stanca Kossuth
La intoarcere
La intoarcere
Dupa pietre
Dupa pietre
Stanca Kossuth
Stanca Kossuth
Spre stanca
Spre stanca
Incadrare
Incadrare
Indicator
Indicator
Pe varf
Pe varf
Miercurea Ciuc
Miercurea Ciuc
Incantarea ochiului!
Incantarea ochiului!
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Stanca Kossuth - Harghita-Bai.

Cautati geoascunzisul Stanca Kossuth - Harghita-Bai si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Ascunzis impenetrabil iarna

    Desi mai fusesem pe stâncă, tot iarna, am mai ajuns încă o dată pe ea ieri, acum cu gândul să găsesc și geocutia...
  • Dupa ani si ani

    Cunosc stanca inca din 2008 de cand vin aici la ski...
  • Primul

    Am urcat de la Piatra Colibei (de fapt am inteles de la proprietarul restaurantului cu acelasi nume ca numele corect este Piatra cu Coliba) pana la Stanca Kossuth...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.