Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Scarita-Belioara nr. 1

Scarita-Belioara nr. 1


Geocutia Scarita-Belioara nr. 1

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Scarita-Belioara 2
Scarita-Belioara 2
Atentionare
Atentionare
Scarita-Belioara 3
Scarita-Belioara 3
Scarita-Belioara 4
Scarita-Belioara 4
Scarita-Belioara 5
Scarita-Belioara 5
Scarita-Belioara 6
Scarita-Belioara 6
Scarita-Belioara 7
Scarita-Belioara 7
Cutia si gasitorul
Cutia si gasitorul
Veselia dupa gasirea cutii
Veselia dupa gasirea cutii
Notite in cutie
Notite in cutie
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Scarita-Belioara nr. 1.

Cautati geoascunzisul Scarita-Belioara nr. 1 si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Felicitari

    Felicitari pentru prima geocutie gasita, pentru tura frumoasa si pentru blogul vostru bine realizat...
  • Am gasit-o sambata

    Din pacate nu era nimic de trade in ea si ce am pregatit eu pt trade era prea mare si nu a incaput in geocutie...
  • Am gasit cutia

    Am scos o maimuta verde care ulterior a ajuns la Piatra Singuratica...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.