Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Concretiuni de Feleac

Concretiuni de Feleac


Concretiunile sferoidale sau bolovanii uriasi din piatra de langa Feleac se mai numesc si concretiuni de Feleac. Un geolog roman le-a dat denumirea de trovanti. Astfel de concretiuni se mai gasesc si in alte locuri din tara, de ex. in judetul Valcea, sau in judetul Sibiu.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Minge de piatra
Minge de piatra
Izvor
Izvor
Broasca testoasa
Broasca testoasa
Bolovanul cel mare
Bolovanul cel mare
Bolovan
Bolovan
Bolovanul cel mare
Bolovanul cel mare
Ghiulea de tun
Ghiulea de tun
Am gasit-o!
Am gasit-o!
Ghiocel
Ghiocel
Tzestoasa?
Tzestoasa?
Kilroy was here :D
Kilroy was here :D
Observatorul astronomic
Observatorul astronomic
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Concretiuni de Feleac.

Cautati geoascunzisul Concretiuni de Feleac si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
 • Intr-o excursie cu bicicleta

  Impreuna cu copiii mei am gasit comoara...
 • Multumesc

  Am gasit cutia impreuna cu dadfac...
 • Plimbare

  O frumoasa plimbare cu masina si pe jos impreuna cu copii mei...
 • Un loc fermecator

  Aceste concretiuni le cunosc de mic copil, la fel si locul, dar niciodata nu am remarcat cat de multe sunt in aceasta zona si cat de frumoase sunt...
 • Excursie in zona

  Am gasit geocutia cu ocazia unei excursii in zona...
 • Nice hide, wonderful woods

  I had a 15km afternoon walk, started from Cluj and went to feleac but not on european road, other road, trekking...
 • In mijlocul padurii

  Am gasit o astazi in mijlocul padurii printre peisaje superbe si bine ascunsa...
 • Vreme buna de toamna, peisaj frumos

  Cred ca distanta de 35 m de la concretiunea mare este exagerata...

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.