Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Cetatea Zanelor
Vechea cale ferata ingusta
Dealul din Mijloc
Cetatea de pe Dambul Sarat
Chiurus

Comentarii
Nici sa varuim...
Un ascunzis ce merita gasit...Planul inclinat

Planul inclinat


Calea ferata cu ecartament ingust, construita la sfarsitul sec. XIX. a pornit din Ghiula (Comandau) spre Covasna. Cele doua retele de cale ferata, separate de o diferenta de nivel de 327 m, au fost conectate cu ajutorul planului inclinat lung de 1236 m.

Am urcat pana pe culme, dupa ce am urcat traseul lung de 1235 m si 325 m diferenta de nivel. Urcusul a meritat, privelistea este una deosebita, iar masinaria, in stare avansata de degradare, este totusi foarte interesanta.

[EN] The narrow gauge railway was built at the end of the 19th century from Gyulafalva (today Comandau) towards Covasna. The two networks separated...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Planul inclinat.

Cautati geoascunzisul Planul inclinat si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.