Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Nou - Neudorf
Hosman
Canionul Mihaileni
Marpod
Daia

Comentarii
Re: Vurpar...Vurpar

Vurpar


Vurpar (in germana Burgberg, in maghiara Vurpód) este un sat din judetul Sibiu. Este resedinta comunei Vurpar. Este situata pe cursul superior al paraului cu acelasi nume, in centrul judetului, pe drumul judetean 106S - Vurpar - Daia, la o distanta de 60 km fata de orasul Agnita si municipiul Medias.

Data: 15.08.2011
Geoobiectiv cu geocutie

Biserica evangelica din Vurpar este una dintre cele mai vechi bazilice romanice din Transilvania. Atestata documentar in 1296 sub numele de Villa Heoholm, biserica pastreaza cele trei nave romanice si corul, doar absida fiind inlocuita in secolul al XV-lea cu un altar poligonal, ulterior fiind construit in vest si turnul....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Vurpar.

Cautati geoascunzisul Vurpar si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.