Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Varful Dengheru
Pasul Urdele Drumul Regilor
Transalpina
Cascada Boroncioaia
Cascada Urdele

Comentarii
Re: Varful Papusa...
Re: Geocutia din apropierea varfului Papusa...
Geocutia din apropierea varfului Papusa...Varful Dengheru - aronbv

Varful Dengheru - aronbv


Dengheru peak in mountain Parang (Ranca-Transalpina)

Transalpina is the highest road in Romania, it climbs up to 2200 m above sea level. Peak Papusa is located near Ranca, a magnificent mountain village with breathtaking views.

Data: 04.08.2011
Geoobiectiv cu geocutie ...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Varful Dengheru - aronbv.

Cautati geoascunzisul Varful Dengheru - aronbv si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.