Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Lacul Arini Maierus
Lacul La Plopi - Belin
Apata
Biserica fortificata Rotbav
Lacurile Rotbav

ComentariiMaierus

Maierus


Maierus (in germana Nussbach, in maghiara Szászmagyarós) este o localitate in judetul Brasov. Este resedinta comunei Maierus. Este amplasata pe DN 13, km 30, are retea de alimentare cu apa, energie electrica si este deservita de cale ferata cu statie pentru marfa la distanta de 7 km. Face parte din zona istorica numita Tara Barsei.

Datorita pozitiei sale strategice, se presupune ca Maierus a reprezentat un punct de interes pentru Cavalerii Teutoni, atunci cand acestia au fost adusi aici de catre imparatul maghiar Andrei al II-lea, in 1211. Primele documente referitoare la aceasta asezare dateaza din 1377. Biserica, construita in secolul al XIV-lea, a fost inconjurata de fortificatii, avand circa 6-8 m...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Maierus.

Cautati geoascunzisul Maierus si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.