Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Meresti, judetul Harghita

Piatra Ejtoko - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Piatra Ejtoko

Piatra Ejtoko

..

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Piatra Ejtoko:

Un caine de la stana din apropiere
Un caine de la stana din apropiere
Priveliste spre Surducul Varghisului
Priveliste spre Surducul Varghisului
Priveliste de pe varf
Priveliste de pe varf
Piatra Ejtoko
Piatra Ejtoko

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Piatra Ejtoko.

Cautati geoascunzisul Piatra Ejtoko si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Refugiu montan la 2.57 km - * Baile Dungo la 8.29 km - * Craciunel la 8.86 km - Craciunel se intinde in valea paraului Homorodul Mic, la o distanta de 1 km spre nord de centrul comunei, Ocland, la o altitudine de cca. * Piatra Likasko la 10.69 km - In Secuime, gasim formatiuni naturale denumite Likaskõ (Piatra cu Gaura), in mai multe locuri. * Parcul Victor Roman la 11.4 km - * Dealul Tortoma la 12.12 km - Pe dealul Tortoma dintre Bradut si Biborteni se afla un complex de 9 tumuli continand mai multe morminte datate din neolitic, cultura Boian A. * Baile Selters la 12.39 km -
- Judetul Covasna

Obiective turistice vecine


Pestera Orban Balazs
Pestera Orban Balazs
Pestera Orban Balazs - Surducul Varghisului, Meresti.
Stanca Minunilor
Stanca Minunilor la 2.17 km
GR0072 Stanca Minunilor
Via ferrata Soim Calator
Via ferrata Soim Calator
Catarand aici, umblam in tinutul soimilor.
Capela Dobo
Capela Dobo la 5.87 km
GR0109 Capela Dobo
Ruinele cetatii Kustaly
Ruinele cetatii Kustaly
Pornind spre stanga drumului judetean (spre sud), dupa o plimbare de aproximativ 50 de minute ajungem la cetatea Kustaly.
Biserica reformata din Varghis
Biserica reformata din Varghis
Biserica aflata in prima intersectie importanta de la intrarea sudica in satul/comuna Varghis este una reformata, calvina.
Lacurile de langa Varghis
Lacurile de langa Varghis
Lucrarile miniere, unele de suprafata, desfasurate in periada 1954-1989, in preajma Varghisului (vestul imediat) au interceptat ici-colo panza freatica.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.