Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Cetatea Cisnadioara

Cetatea Cisnadioara


Este o cetate taraneasca, in interiorul careia se afla ruinele bisericii Sf. Mihai. Cea mai veche atestare istorica este din anul 1223 cand Magister Gocelinus doneaza biserica manastirii din Carta. In interiorul bisericii se afla o serie de morminte ale soldatilor germani si austro-ungari morti in bataliile din jurul Sibiului in 1916.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Cetatea Cisnadioara
Cetatea Cisnadioara
Informatii vizitare
Informatii vizitare
Fereastra oarba
Fereastra oarba
OLA TB
OLA TB
Cetatea Cisnadioara
Cetatea Cisnadioara
Vecinul cetatii
Vecinul cetatii
Somn
Somn
Catelusi
Catelusi
Intrare
Intrare
Iesire
Iesire
Biserica evanghelica
Biserica evanghelica
In memoria unui erou necunoscut
In memoria unui erou necunoscut
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cetatea Cisnadioara.

Cautati geoascunzisul Cetatea Cisnadioara si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
 • Geocutia Cetatea Cisnadioara

  Geocutia este/era in partea dreapta, cum stam fata in fata cu poarta...
 • Poze cu pietrele rotunde

  Felicitari pentru gasirea geocutiei...
 • Cetatea Cisnadioara

  Am gasit cutia...
 • Gasita

  Am gasit cutia ascunsa...
 • Pietrele rotunde din zidul cetatii

  In curtea bisericii, respectiv in zidurile cetatii se afla o multime de pietre imense, rotunde...
 • Am lasat un travel bug

  Va asteapta sa-l luati si sa-l plimbati mai departe prin Romania;) (si nu numai)...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.