Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Biserica evanghelica Cisnadioara
Calcarele Cisnadioara
Cisnadie
Rosen Garten
Gradina zoologica Sibiu

Comentarii
Geocutia Cetatea Cisnadioara...
Poze cu pietrele rotunde...
Cetatea Cisnadioara...Cetatea Cisnadioara

Cetatea Cisnadioara


Este o cetate taraneasca, in interiorul careia se afla ruinele bisericii Sf. Mihai. Cea mai veche atestare istorica este din anul 1223 cand Magister Gocelinus doneaza biserica manastirii din Carta. In interiorul bisericii se afla o serie de morminte ale soldatilor germani si austro-ungari morti in bataliile din jurul Sibiului in 1916.

Satul Cisnadioara (Michelsberg) se situeaza la cativa km de Sibiu. Ca sa ajungeti acolo va trebui sa urcati dealul pana la cetate. Cetatea functioneaza in prezent ca si muzeu asa ca trebuie platit bilet de intrare 5-10 RON (1,5-3 euro) si nu e deschisa tot timpul. Nu are un orar exact, dar de obicei in weekend-uri e deschisa tot timpul zilei. La intrare este un afis unde...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cetatea Cisnadioara.

Cautati geoascunzisul Cetatea Cisnadioara si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.