Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Agnita
Chirpar
Lacul Bradeni
Castelul Bethlen Cris
Piramidele de langa Apold

Comentarii
Re: Cetatea Dealu Frumos...Cetatea Dealu Frumos

Cetatea Dealu Frumos


Cetatea Dealul Frumos se afla in apropierea satului, in directia sud-est dinspre biserica fortificata, in padure, la o distanta de aproximativ 1,5 km.

Pe varful Deaului Cetatii gasim urmele unei cetatii medievale, despre care nu au ramas marturii scrise. Dupa opinia lui A. Rusu cetatea dateaza din sec. 13-14.

Cetatea are forma unui romb, rotunjita pe colturi, cu diametrul 50x70 m. La fata locului gasim un platou care este mai inalt cu 1-1,5 m decat zona inconjuratoare. Acest platou este inconjurat de un sant lat...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cetatea Dealu Frumos.

Cautati geoascunzisul Cetatea Dealu Frumos si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.