Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Castelul Bohus

Castelul Bohus


Castelul Bohus a fost construit in prima jumatate din secolul al XIX-lea. Consta dintr-un singur corp de cladiri, care prezinta 30 de camere. Fatada este prevazuta cu o terasa, avand coloane dorice. Construit in stil neoclasic, reprezenta in acelasi timp tipul conacului de campie.

Castelul Bohus gazduieste muzeul memorial inchinat scriitorului Ioan Slavici, nascut la Siria. Castelul gazduieste si o expozitie permanenta consacrata compozitorului Emil Montia, care si-a petrecut cea mai mare parte din viata sa la Siria. In parcul castelului se afla monumentul baronesei Antonia Bohus, al carei nume il poarta si castelul, care s-a facut cunoscuta datorita...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Cautare geoobiective in Romania

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Castelul Bohus.

Cautati geoascunzisul Castelul Bohus si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.