Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Cetatea Medievala Targu Mures

Cetatea Medievala Targu Mures


Acesta este prima multi-geocutie din Targu-Mures. Turul cu 7 opriri incepe in partea de sud a centrului, Piata Trandafirilor, si se termina langa Cetatea Mediavala.

La fiecare locatie coordonatele urmatoarei opriri trebuie calculate be baza cifrelor care apar în text ca si , , , , etc. dar nu toate numerele sunt de doua cifre. Ultimele trei cifre ale coordonatelor sunt NNN si EEE: N46°32.NNN' E024°33.EEE'.

WP1:
 NNN= 454
 EEE= 454

La prima locatie, N46°32.454' E024°33.454',...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Excursii in Romania

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cetatea Medievala Targu Mures.

Cautati geoascunzisul Cetatea Medievala Targu Mures si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Casa Rado
Turnul cu ceas Targu Mures
Palatul Culturii
Biserica Sfantul Anton de Padova
Monumentul celor doi Bolyai

Comentarii
Pixel
Cetatea Medievala Tg. MUres...
Re: Cetatea Medievala Targu Mures...
Re: Cetatea Medievala Targu Mures...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.