Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Cetatea Medievala Targu Mures

Cetatea Medievala Targu Mures


Acesta este prima multi-geocutie din Targu-Mures. Turul cu 7 opriri incepe in partea de sud a centrului, Piata Trandafirilor, si se termina langa Cetatea Mediavala.

La fiecare locatie coordonatele urmatoarei opriri trebuie calculate be baza cifrelor care apar în text ca si , , , , etc. dar nu toate numerele sunt de doua cifre. Ultimele trei cifre ale coordonatelor sunt NNN si EEE: N46°32.NNN' E024°33.EEE'.

WP1:
 NNN= 454
 EEE= 454

La prima locatie, N46°32.454' E024°33.454', uitandu-va spre nord puteti vedea Monumentul Martirilor Revolutiei din 1989, care a fost ridicat in 1990 in onoarea a martiri care au murit în ziua de 21 decembrie 1989 in timpul revolutiei din Tîrgu-Mures. Turul începe aici în amintirea sacrificiului lor fara care acest cache...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Continut original
Continut original
Turn - Prefectura
Turn - Prefectura
Folositi-o
Folositi-o
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cetatea Medievala Targu Mures.

Cautati geoascunzisul Cetatea Medievala Targu Mures si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
 • Cetatea Medievala Tg. MUres

  Dupa un periplu prin centrul orasului, culegand datele necesare gasirii pasilor urmatori, satisfactia a fost deplina prin gasirea cutiei...
 • Coordonate schimbate

  ...
 • Salut

  Merci! Sper sa gasesti cutia ;) Daca nu, te rog sa-mi scri...
 • Nici nu stiam ca exista asa ceva

  Foarte buna ideea, felicitari celuiu care a "plantat" cutia si poate o mai si intretine...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.