Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Palatul Culturii
Cetatea medievala Targu Mures
Casa Rado
Biserica Sfantul Anton de Padova
Statuia lui Aranka Gyorgy

Comentarii
Urcus...pe scari...Turnul cu Ceas din Targu Mures

Turnul cu Ceas din Targu Mures


In turnul palatului prefecturii Mures exista un orologiu care are cadrane pe toate cele patru laturi ale turnului, iar bataile de clopot ale acestuia pot fi auzite din sfert in sfert de ora.

Palatul Prefecturii Mures, initial Palatul Primariei Targu Mures, construit intre anii 1905-1907 in stil secessional, din initiativa primarului Bernády György, se remarca prin turnul inalt de 60 m. Arhitectura holului cu plafonul boltit in neogotic si sprijinit pe coloane din marmura sculptate, cu vitralii in culori pastelate, e asemanatoare celei a Salii cavalerilor...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Turnul cu Ceas din Targu Mures.

Cautati geoascunzisul Turnul cu Ceas din Targu Mures si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.