Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Cetatea Deva

Cetatea Deva


Cetatea Deva dateaza din anul 1269. Impovaratoarele obligatii ale taranilor iobagi au facut ca cetatea sa devina tinta numeroaselor rascoale. In anul 1784 stapanii cetatii au opus rezistenta rascoalei taranilor iobagi conduse de Horia, Closca si Crisan. Lipsiti de o buna organizare si neinarmati tarani au fost siliti sa se retraga, ei nereusind sa cucereasca cetatea, capeteniile lor fiind decapitate.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Cabina
Cabina
Panou
Panou
Cetate Deva
Cetate Deva
Poarta
Poarta
Copac
Copac
Scorbura
Scorbura
Noi si cutia :)
Noi si cutia :)
3190
3190
3193
3193
3192
3192
3200
3200
3203
3203
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Va asteptam cu 3.100+ de geoobiective prezentate de catre noi. Descoperiti-le! Geocutiile noastre sunt unice. Cu foarte putine exceptii, nu sunt publicate altundeva.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cetatea Deva.

Cautati geoascunzisul Cetatea Deva si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Cetatea Deva - Cine nu a vizitat macar o data cetatea Devei...

  • Simplu de gasit - E foarte simplu de gasit, trebuie retinuta imaginea copacului...

  • Mare grija cu cosmeticele - In geocutia Stanca Soimilor din Tusnad Bai a pus cineva un tub cu crema pentru maini...

  • Ai dreptate - Sorry, ai dreptate, nu m-am gindit...

  • Felicitari pentru gasirea geocutiei - Te rog ca pe viitor sa eviti sa pui dulciuri sau alte produse alimentare in geocutii...

  • Destul de greu - Am gasit-o destul de greu pt ca am plecat pe un drum gresit de la inceput...

  • Am gasit-o azi in stare buna - Foarte ingenioasa ascunzatoarea :) IN: nimic OUT: nimic...

  • Am gasit-o impreuna cu prietena - Am gasit-o impreuna cu prietena mea Alina si niste amici, foarte buna ascunzatoare...


Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.