Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Calcarele de_la Ampoita
Varful Mamut
Cheile Ampoitei
Piatra Bulzului Lunca Ampoitei
Santurile cetatii

Comentarii
Cireasa de pe tort...
Cutii...
Transformare in POI...Piatra Corbului

Piatra Corbului


Piatra Corbului este o rezervatie geologica constituita dintr-un bloc calcaros cu orbitoline de importanta stiintifica, dar si cu aspect original in peisaj.

Reprezinta un strat de calcar fosilifer sedimentat haotic in marea cretacicului mediu, prins intr-o formatiune tipica de wildflis, pe care miscarile tectonice l-au adus in pozitie verticala, iar eroziunea dezgolindu-l si detasandu-l in relief.

Piatra Corbului este un martor de eroziune calcaros, puternic diaclazat in toate directiile, situat pe un versant incarcat...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Piatra Corbului.

Cautati geoascunzisul Piatra Corbului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.