Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Calcarele Valea Mica
Cheile Ampoitei
Piatra Bulzului Lunca Ampoitei
Iezerul Ighiel
Cheile Ardeului

Comentarii
Dupa un urcus care sa meritat...Piatra Bulbuci

Piatra Bulbuci


Piatra Bulbuci este o rezervatie geologica si geomorfologica, constituita dintr-un bloc masiv de calcar cu aspect de turn de cetate, inalt de 78 m.

Reprezinta o klippa de calcare jurasice sub forma de olistolite, izolata in masa formatiunilor sedimentare ale flisului, constituite din conglomerate si gresii cretacice puternic erodate.

Acest bloc urias s-a desprins dintr-o faleza calcaroasa ce a alunecat apoi pe taluzul continental in formatiunile sedimentare, detasandu-se in relief prin eroziune selectiva. Suprafata...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Piatra Bulbuci.

Cautati geoascunzisul Piatra Bulbuci si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.