Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Tunelul Mare Cheile Tisitei
Arcada Cheile Tisitei
Stanca Gurguiata
Varful Tisaru Mare
Cascada Putnei

Comentarii
Cea mai de succes cutie...
Cheile Tisitei - fotoreportaj...
Am reasezat cutia...Parcul natural rezervatia Cheile Tisitiei

Parcul natural rezervatia Cheile Tisitiei


Rezervatia Cheile Tisitei are o suprafata de 307 hectare si consta intr-un sector de chei, strabatut in trecut de o cale ferata, din care au ramas poduri, tunele si terasamente. Rezervatia este importanta din punct de vedere geologic si floristic.

Rezervația Naturală Tișița se află în munții Vrancei, de o parte și de alta a văii pârâului Tișița, care desparte vârful Tisaru Mare de măgura Râpa Caprei. Fac parte din Parcul Natural Putna-Vrancea. Măsoară 9 kilometri și este la o altitudine medie de 850 de metri.

Limitele rezervației sunt: la nord - din Dealul Crucilor, pe cumpăna de...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Parcul natural rezervatia Cheile Tisitiei.

Cautati geoascunzisul Parcul natural rezervatia Cheile Tisitiei si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.