Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Biserica evanghelica Cisnadioara
Cetatea Cisnadioara
Cisnadie
Rosen Garten
Gradina zoologica Sibiu

Comentarii
Incarcare poze...
Re: Calcarele cretacice de la Cisnadioara...
Re: Calcarele cretacice de la Cisnadioara...Calcarele cretacice de la Cisnadioara

Calcarele cretacice de la Cisnadioara


Calcarele cretacice de la Cisnadioara sunt considerate monument al naturii cu valoare paleontologica. Depozitele cretacice contin fosile de hipuriti, stridii, echinoderme (arici si stele de mare), amoniti si belemniti. Ciudata stanca, avand forma unui amfibian si denumit de catre localnici Piatra Broastei, se afla la aproximativ un kilometru sud-vest de localitatea Cisnadioara, pe Valea Argintului.

Data: 15.06.2011
Geoobiectiv cu geocutie ...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Calcarele cretacice de la Cisnadioara.

Cautati geoascunzisul Calcarele cretacice de la Cisnadioara si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.