Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Calcarele cretacice de la Cisnadioara

Calcarele cretacice de la Cisnadioara


Calcarele cretacice de la Cisnadioara sunt considerate monument al naturii cu valoare paleontologica. Depozitele cretacice contin fosile de hipuriti, stridii, echinoderme (arici si stele de mare), amoniti si belemniti. Ciudata stanca, avand forma unui amfibian si denumit de catre localnici Piatra Broastei, se afla la aproximativ un kilometru sud-vest de localitatea Cisnadioara, pe Valea Argintului.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Deasupra pietrei
Deasupra pietrei
Calcarele de la Cisnadioara 2
Calcarele de la Cisnadioara 2
Inscriptie
Inscriptie
Calcarele de la Cisnadioara 3
Calcarele de la Cisnadioara 3
Calcarele de la Cisnadioara 4
Calcarele de la Cisnadioara 4
Cutie calcarele de la Cisnadioara
Cutie calcarele de la Cisnadioara
Piatra Broastei
Piatra Broastei
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Calcarele cretacice de la Cisnadioara.

Cautati geoascunzisul Calcarele cretacice de la Cisnadioara si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Incarcare poze

    Trebuie sa redimensionezi pozele, astfel incat pozele sa aiba mai putin de 400 KB, iar latimea, respectiv inaltimea sa fie mai mica decat 1024 pixeli...
  • Am gasit cutia

    Am gasit cutia...
  • Gasita

    Am gasit cutia ascunsa...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.