Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Cetatea Talmaciu

Cetatea Talmaciu


Construita in anul 1370, cetatea Talmaciu este situata la sudul localitatii, pe un deal ce domina trecerea spre defileul Oltului. A facut parte din sistemul de aparare a sud-estului Transilvaniei. Regii Ungariei dispun in doua randuri demolarea cetatii, dar ordinul nu este respectat din moment ce mai tarziu zidurile inca ofera protectie.

Data: 15.06.2011
Geoobiectiv cu geocutie ...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Cetatea Talmaciu
Cetatea Talmaciu
2392
2392
Din cetate
Din cetate
Zidul nord-estic
Zidul nord-estic
Deschideri
Deschideri
Antene de telecomunicatie
Antene de telecomunicatie
2399
2399
Priveliste
Priveliste
Coltul din nord-est
Coltul din nord-est
Cetatea Talmaciului
Cetatea Talmaciului
Cetatea Talmaciu
Cetatea Talmaciu
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cetatea Talmaciu.

Cautati geoascunzisul Cetatea Talmaciu si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • La vanatoare fara pusca

    Cand am ajuns sus la cetate am constatat ca ne lipseste gps-ul (uitat jos la masina)! N-am disperat, desi nu mai stiam exact despre ce fel de zid era vorba in indicatia de cautare: NV, NE, SE...
  • Cetatea Talmaciu

    Am gasit cutia, dar dupa o cautare amanuntita si dupa cateva zgarieturi de spini si urzicaturi...
  • Geocutie cu soareci

    Am gasit cutia + 2 soareci...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.