Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Sub podul CFR - Baile Tusnad

Sub podul CFR - Baile Tusnad


Ascunzisul Sub podul CFR Baile Tusnad

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Dinspre pod
Dinspre pod
Pod peste Olt
Pod peste Olt
Locomotiva
Locomotiva
Tren personal
Tren personal
La care capat de pod cautam?
La care capat de pod cautam?
Paralel - 1
Paralel - 1
Paralel - 2
Paralel - 2
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Sub podul CFR - Baile Tusnad.

Cautati geoascunzisul Sub podul CFR - Baile Tusnad si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
 • Geocutie noua in ascunzisul vechi

  Dupa ce DanBorcea mi-a semnalat posibila disparitie a geocutiei ascunse sub podul CFR din Baile Tusnad, m-am dus sa verific ascunzisul la fata locului...
 • Nimic sub pod

  Capatul de pod l-am dibuit analizand fotografiile de pe site...
 • In drum spre tabara

  Pentru cina (cu gratar si mititei, adica "ca de obicei" la dugheana preferata) si concert, un mic ocol, pe langa gara, doar era in drum...
 • Repede si usor

  Am găsit repede și ușor această geocutie...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.