Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Fabrica de pensule Cluj
Turnul cu pantofi
Bastionul Croitorilor
Biserica reformata strada Lupului
Turnul cu ceas Biserica Sfantul Mihail

Comentarii
Re: Universitatea de Arta si Design...
Re: Universitatea de Arta si Design...Universitatea de Arta si Design

Universitatea de Arta si Design


Universitatea de Arta si Design (UAD) din Cluj, in prezent avand sectii moderne de Foto-Video-Procesare computerizata a imaginii, Pedagogia Artei, Pictura murala – Conservare-Restaurare, care se adauga celor traditionale: Pictura, Sculptura, Grafica, Ceramica-Sticla-Metal, Arte Textile, Design avand si o sectie de pictura cu sediul la Sighisoara. In aceasta cladire isi au sediul sectiile de Sculptura, Ceramica-Sticla-Metal, Arte Textile, Design Vestimentar.

Prima scoala de arta din tara a fost intemeiata in secolul al XVIII-lea la Cluj, in anul 1781. Premergatoare acesteia pot fi considerate, ca prime forme de invatamant cu caracter artistic, scolile de iconari si pictori de biserici ca cele de la Nicula, Laz, Fagaras. O data cu intemeierea Universitatii Daciei Superioare din Cluj, dupa unirea Transilvaniei cu Romania (1...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Universitatea de Arta si Design.

Cautati geoascunzisul Universitatea de Arta si Design si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.