Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Apa minerala Ercesi Mohas
Cimitirul din Bodvaj
Furnalul Bodvaj
Loc pentru picnic Furnalul Bodvaj
Stanca Capul de om de la Bodvaj

ComentariiPestera cu apa minerala Benedek Elek - Batanii Mici

Pestera cu apa minerala Benedek Elek - Batanii Mici


Pesterile cu apa minerala denumite dupa marele povestitor Benedek Elek, considerate ca raritati naturale ale Secuimii, se afla in apropiere de Batanii Mici, in valea afluentului de stanga a paraului Bradul Mare, paraul Erces.

Pesterile sau format prin transformarea unor galerii de mina vechi. Odinioara se cauta aur aici, oamenii fiind inselati de cristalele de biotit, care stralucesc ca aurul.

In aglomeratul de andezit au fost sapate trei galerii scurte. Prima galerie are doar 2 m lungime, si se afla pe partea dreapta a paraului. A pastrat forma initiala de trapez. Din baza acestei galerii...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Pestera cu apa minerala Benedek Elek - Batanii Mici.

Cautati geoascunzisul Pestera cu apa minerala Benedek Elek - Batanii Mici si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.