Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Universitatea Babes-Bolyai

Universitatea Babes-Bolyai


Farmecul locului e in jurul pranzului, cand locul e intesat de studenti, dar asta inseamna si multi incuiati. Puteti opta pentru caching dimineata devreme sau seara cand locul e mai linistit.

La 12 mai 1919 se constituie Universitatea româneasca din Cluj, preluand, mai mult sau mai putin, traditia altor institutii cu profil academic Clujene incepind din anul 1581. Cursurile au fost inaugurate în 3 noiembrie 1919, deschiderea oficiala fiind proclamata solemn la 1 februarie 1920, de catre insusi regele Ferdinand I. În 1940, ca rezultat al revizuirii teritoriale...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Obiective turistice inedite

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Universitatea Babes-Bolyai.

Cautati geoascunzisul Universitatea Babes-Bolyai si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Biserica reformata strada Lupului
Turnul cu ceas Biserica Sfantul Mihail
Bastionul Croitorilor
Lumea pierduta din gradina botanica
7 strazi

Comentarii
Pixel
Re: Universitatea Babes-Bolyai...
Re: Universitatea Babes-Bolyai...
Re: Universitatea Babes-Bolyai...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.