Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Sapte Plopi
Weekend Dragon
Gradina botanica Targu Mures
Culmea Terebici
Universitatea de Medicina si Farmacie

Comentarii
Inainte de concert...Baile Sarate - Sangeorgiu de Mures

Baile Sarate - Sangeorgiu de Mures


Geocutie ascunsa de BabBerci

Statiunea Baile Sarate Sangeorgiu de Mures, renumita pentru apele sarate si namolul mineral, este cunoscuta inca din anul 1880, cand exista aici un mic bazin amenajat, alimentat de la un izvor natural de suprafata. Sub denumirile de Gradini sau Fantani sarate, sunt evidentiate si intr-un document din anul 1888.

Primul proprietar al bailor a fost baronul Csete Béla, care a observat ca gropile sapate pe terenurile sale, se umplu repede cu apa sarata. La 6 februarie 1902, in ziarul local el isi face publica intentia de a organiza o societate pe actiuni pentru dezvoltarea si exploatarea bailor sarate, in care se investisera deja 12000 coroane. Din acelasi ziar aflam ca, intr-un frumos...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Baile Sarate - Sangeorgiu de Mures.

Cautati geoascunzisul Baile Sarate - Sangeorgiu de Mures si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.