Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Capul Fagului
Hosasau
Capela Xantusz
Cotormani
Ruinele castelului Xantusz

Comentarii
La Misentea, prin poarta laterala...Misentea

Misentea


Misentea se afla in valea paraului Misentea la 8 km de Miercurea-Ciuc, pe traseul DJ 123B, la altitudinea medie de 758 m. Este una din cele mai vechi asezari din Ciuc, datand din secolele XII-XIII. Mult timp comuna de sine statatoare, la ora actuala, impreuna cu satele ce-i apartin (Hosasau, Fitod si Leliceni) este subordonata comunei Sancraieni.

Biserica romano-catolica este declarata monument, este biserica fortificata, caracteristica zonei Ciucului. Placa comemorativa a pictorului Nagy István aflata in centrul satului, pe cladirea care se afla pe locul casei parintesti este opera sculptorului Ferencz Ernő (1973).

[EN] Misentea lies 8 km far from Miercurea-Ciuc along the no. 123B county road, in the valley...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Misentea.

Cautati geoascunzisul Misentea si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.