Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Lacul Cristian
Cetatea Cibinburg
Lacul Sacel
Cetatea Scurta Orlat
Biserica evangelica Turnisor

Comentarii
Re: Biserica din Grossau...Biserica din Grossau - Cristian

Biserica din Grossau - Cristian


Cetatea taraneasca este compusa din biserica fortificata si incinta de aparare. Biserica este monument istoric si are hramul Sf. Servatius. Biserica din Grossau a fost ridicata în a doua jumatate a sec. al XIII-lea ca o basilica romanica cu trei nave.

Intre 1480-1495 aceasta bazilica romanica a fost transformata de mesterul Andreas Lapicida într-o biserica-sala cu trei nave si trei altare, cel al colateralei nordice fiind transformat ulterior în sacristie. In scopuri de aparare, cele patru arcade ale turnului de vest au fost zidite, turnul fiind supraînaltat cu înca doua etaje. În anul 1805...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Biserica din Grossau - Cristian.

Cautati geoascunzisul Biserica din Grossau - Cristian si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.