Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Biserica catolica - Armaseni

Biserica catolica - Armaseni


Armaseni se intinde la o distanta de 25 km de Miercurea-Ciuc, la 12 km de drumul national nr. 12, langa drumul judetean nr. 123C, in valea paraului Toplita, la altitudinea de 822 m. Numarul locuitorilor satului, conform datelor recensamantului din anul 1992, este 726. Dinspre vest hotarul natural al satul este varful Bakos. În partea nord-estica a satului, numita Vigaszó au existat bai de apa minerala cu minunate efecte curative.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Intrarea bisericii
Intrarea bisericii
Biserica
Biserica
Curtea bisericii
Curtea bisericii
Usa
Usa
Ceas solar
Ceas solar
Interior
Interior
Fragmente de pictura murala veche
Fragmente de pictura murala veche
Tavan casetat
Tavan casetat
Orga
Orga
Jurnalul
Jurnalul
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Biserica catolica - Armaseni.

Cautati geoascunzisul Biserica catolica - Armaseni si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Obiectiv de nota 10

    Am avut norocul sa ne vada la poarta bisericii cel care tine cheia (are casa langa biserica) si care, foarte amabil, ne-a deschis toate usile, astfel ca am putut vedea si interiorul, impresionandu-ne cu deosebire, pictura tavanului casetat, dar si resturile picturii vechi de pe pereti...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.