Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Clopotnita Potiond
Hosasau
Capela Adormirea Maicii Domnului Ciucsangeorgiu
Varful lui Alexandru
Biserica fortificata Bancu

Comentarii
Obiectiv de nota 10...Biserica catolica - Armaseni

Biserica catolica - Armaseni


Armaseni se intinde la o distanta de 25 km de Miercurea-Ciuc, la 12 km de drumul national nr. 12, langa drumul judetean nr. 123C, in valea paraului Toplita, la altitudinea de 822 m. Numarul locuitorilor satului, conform datelor recensamantului din anul 1992, este 726. Dinspre vest hotarul natural al satul este varful Bakos. În partea nord-estica a satului, numita Vigaszó au existat bai de apa minerala cu minunate efecte curative.

Candva din apa paraului Aranyásás au spalat aur, iar din muntele Őrálló au extras pietre calcaroase folosite la constructii. La sud de creasta Ménaság-Nyilénk si muntele Cosnea, la granita dintre Ciuc si Moldova in valea paraului Sulita se afla satul Cosnea. Este un sat tipic de defileu, cu un singur rand de case, locuit de ceangai.

Biserica romano-catolica este...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Biserica catolica - Armaseni.

Cautati geoascunzisul Biserica catolica - Armaseni si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.