Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Daia

Daia


Satul Daia, mai demult Daia Saseasca (in dialectul sasesc Doendref, Dändref, in germana Denndorf, Dellendorf, in maghiara Szászdálya), se afla in preajma Sighisoarei si apartine administrativ de comuna Apold. Din Sighisoara se urmeaza drumul spre Agnita, apoi un drum neasfaltat din comuna Apold pana la Daia. Vom vedea de departe turnul de biserica. Ajungand aici, vom constata cu surpriza, ca turnul e solitar, iar biserica fortificata se afla vizavi. Deschizand poarta, ne intampina un porc, cladirea de langa zid este locuita de o familie de romi. Biserica este parasita, iar turnul de peste drum intr-o stare avansata de degradare.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Intrarea in turn
Intrarea in turn
Biserica fortificata
Biserica fortificata
Turnul, din spate
Turnul, din spate
Casa din Daia
Casa din Daia
Paznicul bisericii
Paznicul bisericii
Biserica, din spate
Biserica, din spate
Casa din Daia
Casa din Daia
Spoiler
Spoiler
Casa din Daia
Casa din Daia
Intrarea in biserica fortificata
Intrarea in biserica fortificata
Biserica evanghelica din Daia
Biserica evanghelica din Daia
Detaliu
Detaliu
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Daia.

Cautati geoascunzisul Daia si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.