Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Baile Dungo
Craciunel
Popasul pasarilor Sanpaul
Cetatea Kustaly
Cetatea Jimbor

Comentarii
Re: Ocland...Ocland

Ocland


Ocland se intinde pe malul stang al raului Homorodul Mic, la altitudinea de 515-520 m langa drumul judetean 132. Biserica unitariana este monument arhitectonic inconjurat de un zid de piatra de aparare inalt de 2,5 m, avand un turn construit in stil gotic. Si-a capatat forma actuala in anii 1937-38, prin extinderea vechii biserici medievale, construite pe la sfarsitul secolului al 13-lea.

Mergand spre Varghis pe drumul judetean 131 (vechiul drum al Sarii), la inaltimea de 680 m, pe partea stanga a drumului (spre nord) ajungem la campul de narcise si cetatea Hagymás. La dreapta (spre sud) se afla cetatea Kustaly si creasta Heveder (808 m). Campul de narcise este o zona de protectie a naturii intinsa pe teritoriul sud-vestic al judetului Harghita. Aici putem admira...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Ocland.

Cautati geoascunzisul Ocland si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.