Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Craciunel

Craciunel


Craciunel se intinde in valea paraului Homorodul Mic, la o distanta de 1 km spre nord de centrul comunei, Ocland, la o altitudine de cca. 530 metri. Biserica unitariana este construita la est de drumul comunal, pe muntele Sion, strajuita de un zid de piatra. A fost construita in a doua jumatate a secolului 13. in stil roman cu un turn construit in mai multe faze in stil gotic (in 1465).

[EN] Craciunel is situated in the valley of the Homorodu Mic, at a 1 km distance from the community centre, Ocland, in the north. It lies at 530 m altitude. The Unitarian Church was built to the east of the road, „in the Sion Mountain. It appears on the List of Historical Monuments of Harghita county (1992). The church is surrounded by a stone wall. Built probably in...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Harti

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Craciunel.

Cautati geoascunzisul Craciunel si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.