Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Troita cu palarie Drumul Muntelui
Cetatea de pamant uitata
Mihaileni
Biserica catolica Nicolesti
Muntele Paganul

Comentarii
Din nou la Baile Cibre; noul ascunzis este gol!...
Poza cu ascunzisul vechi...
Ascunzisul de la Baile Cibre...Baile Cibre - Frumoasa

Baile Cibre - Frumoasa


La jumatatea drumului dintre Mihaileni si Frumoasa a existat, pana la ultima invazie tatareasca din secolul al XVII-lea, un sat numit Cibrefalva. Aici se afla un loc cu un farmec aparte, Baile Cibre, recent renovate. Aici sarbatoreau cei din Frumoasa zilele 1 Mai.

Pornim pe drumul care duce dinspre Frumoasa spre Mihaileni. In punctul N 46° 27,3666' E 25° 50,9340' o luam spre dreapta. Iesim din sat si urmarim drumul de caruta. La prima intersectie o luam spre dreapta. Vom vedea deja in departare poarta de intrare a bailor. Drumul de caruta ne va duce pana la intrare.

Izvoare minerala carbogazoase
Zona...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Baile Cibre - Frumoasa.

Cautati geoascunzisul Baile Cibre - Frumoasa si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.