Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Capela romano-catolica Delnita
Pauleni-Ciuc
Cariera Delnita
Capela Sfantul Iosif Barzava
Cioboteni

Comentarii
La Delnita sunt multe de vazut!...Biserica Sfantul Ioan Botezatorul - Delnita

Biserica Sfantul Ioan Botezatorul - Delnita


Delnita, ocolit de DN 12A, se afla la 8 km est de Miercurea-Ciuc. Este una din cele mai vechi asezari ai zonei, de pe vremea Arpazilor (inaintea anului 1301, anul mortii ultimului rege maghiar din dinastia Arpazilor). Vatra satului se afla in valea paraului Barzavei si a Delnitei.

Biserica romano-catolica Sfantul Ioan este cel mai interesant monument bisericesc al intregii Secuimi. Este declarata monument conform registrului monumentelor ale judetului Harghita din 1992. Se gaseste in plin camp deschis, la 8 km de Miercurea-Ciuc, la nord-vest de DN 12A vizavi de strada Capelei, la aproximativ 300 m de sosea in locul numit Valea Torda, pe teritoriul satului...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Biserica Sfantul Ioan Botezatorul - Delnita.

Cautati geoascunzisul Biserica Sfantul Ioan Botezatorul - Delnita si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.