Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Biserica Sfantul Ioan Botezatorul - Delnita

Biserica Sfantul Ioan Botezatorul - Delnita


Delnita, ocolit de DN 12A, se afla la 8 km est de Miercurea-Ciuc. Este una din cele mai vechi asezari ai zonei, de pe vremea Arpazilor (inaintea anului 1301, anul mortii ultimului rege maghiar din dinastia Arpazilor). Vatra satului se afla in valea paraului Barzavei si a Delnitei.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Intrarea bisericii
Intrarea bisericii
Altarul
Altarul
Cruce veche de piatra
Cruce veche de piatra
Cimitirul de langa biserica
Cimitirul de langa biserica
Panou publicitar
Panou publicitar
Vizitatori
Vizitatori
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Biserica Sfantul Ioan Botezatorul - Delnita.

Cautati geoascunzisul Biserica Sfantul Ioan Botezatorul - Delnita si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • La Delnita sunt multe de vazut!

    In peripluul nostru pe la bisericile din satele secuiesti (multumita informatiilor trekking-klubului), popasul la biserica din Delnita era unul obligatoriu, avand in vedere semnificatiile evidentiate in textul de prezentare...

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.