Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Turnul Ciuntit
Capela Sfanta Ana Tomesti
Gorodisul
Carta
Baile Madicea

ComentariiBaile Sfanta Ana - Tomesti

Baile Sfanta Ana - Tomesti


Baile Sfanta Ana sunt situate la marginea vestica a comunei Tomesti, langa Lacul Fara Fund si in apropiere de Turnul Ciuntit.

Lacul fara fund este cel mai frumos izvor carstic din bazinul Ciucului. Din lacusorul cu vegetatie acvatica bogata izvoreste paraul Hővíz. Lacul si imprejurimile formeaza zona de protectie naturala.

Conform traditiei populare paraul subteran numit Emésztő din muntele Gréces format din calcar cristalin, reapare in Lacul fara fund. De lac si de comoara scufundata in adancuri...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Baile Sfanta Ana - Tomesti.

Cautati geoascunzisul Baile Sfanta Ana - Tomesti si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.