Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Baile Jigodin

Baile Jigodin


Baile Jigodin se afla la iesirea sudica din municipiul Miercurea-Ciuc, pe DN 12. Apa minerala din Baile Jigodin este o apa carbogazoasa, feruginoasa, bicarbonata, sodica, calcica, hipotona, cu un debit de 30 l/sec. La Baile Jigodin functioneaza o baie calda cu 53 vane si cu un bazin acoperit, o sauna, si doua bazine in aer liber.

Un izvor de apa minerala alimenteaza si cele doua bazine in aer liber, precum si baia calda cu vane. In cura interna sunt indicate in afectiuni ce necesita cure de colereza, dischinezie biliara, litiaza biliara, etc. In cura externa izvoarele de aici sunt recomandate in boli ale aparatului cardiovascular, afectiuni cronice ale sistemului nervos periferic, arteropatii cronice...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Locuri necunoscute

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Baile Jigodin.

Cautati geoascunzisul Baile Jigodin si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.