Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Turnul cu ceas Sighisoara
Turnuletul La Chip
Lacul Serches
Vila Franka
Padurea Breite

Comentarii
Efectul-oglinda...Zidurile cetatii din Sighisoara

Zidurile cetatii din Sighisoara


Ascunzisul Zidurile cetatii Sighisoara

[EN] Sighisoara is a city and municipality on the Târnava river in Transylvania, Romania. It is in Mures County. The Castel and the town were founded in the middle age. In the year 1280 the town appears as "Castrum Rex", only later 1435 was given, even now used name Sighisoara.

Central Sighisoara has preserved in an exemplary way the features...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Zidurile cetatii din Sighisoara.

Cautati geoascunzisul Zidurile cetatii din Sighisoara si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.