Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Cioboteni
Capela romano-catolica Delnita
Biserica Sfantul Ioan Botezatorul Delnita
Biserica Soimeni
Capela Salvator Sumuleu

Comentarii
La Pauleni-Ciuc publicitate ... nu mai e!...Pauleni-Ciuc

Pauleni-Ciuc


Pauleni-Ciuc se afla în estul depresiunii Ciucului de Mijloc, la nord de Sumuleu. Distanta pana la Miercurea-Ciuc este de numai 5 km. Pana în 1989 era sat suburban, din punct de vedere administrativ parte a municipiului resedinta de judet. Azi, ca si centru comunal apartin de el Delnita si Soimenii. Comuna este un centru de mestesuguri populare, una din locurile unde se mai produc tesaturile traditionale de lana si covoarele de lana vopsite caracteristice zonei.

Biserica romano-catolica construita în locul capelei vechi a fost sfintita în 1949. Altarul este cel salvat din incendiul care a distrus capela veche. Din capela veche au fost salvate si cateva fragmente de piatra sculptata foarte vechi, probabil din secolele XIII-XIV. Alte obiective turistice: Poarta sculptata a lui Bakó Ferenc la nr. 40. Este declarata monument...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Pauleni-Ciuc.

Cautati geoascunzisul Pauleni-Ciuc si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.