Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Biserica Soimeni
Valea paraului Oroci
Sumuleu Ciuc
Deaul Cetatii Soimeni
Capela Salvator Sumuleu

ComentariiBaile Arinul Rotund

Baile Arinul Rotund


Baile Arinul Rotund, desi se gasesc la mica distanta de Miercurea Ciuc, sunt mai putin cunoscute si vizitate. Accesul este destul de dificil din cauza drumului destul de prost. Baile ocupa o zona de mlastina cu izvoare de apa dulce si apa minerala slab carbogazoasa, in zona cursului superior al paraului Sumuleu, amonte de satul Cioboteni. Locul este destul de salbatic, fiind dominat de o padure tanara de arin.

Baile Arinul Rotund au fost reamenajate in anul 2006 prin munca voluntara, fiind construite din lemn un vestiar, o platforma, un bazin cu apa dulce, un mic bazin deasupra unui izvor mineral, un WC, panouri indicatoare, toate acestea legate prin poteci construite din lemn.

[EN] Although Kerekeger Spa is at only a short distance from Miercurea Ciuc, it is less...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Baile Arinul Rotund.

Cautati geoascunzisul Baile Arinul Rotund si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.