Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 



Parcul Pompierilor - Baile Tusnad

Parcul Pompierilor - Baile Tusnad


Ascunzisul Parcul Pompierilor Baile Tusnad

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Parcul Pompierilor 1
Parcul Pompierilor 1
Parcul Pompierilor 2
Parcul Pompierilor 2
Parcul Pompierilor 3
Parcul Pompierilor 3
Parcul pompierilor din Băile Tușnad
Parcul pompierilor din Băile Tușnad
Parcul pompierilor din Băile Tușnad 2
Parcul pompierilor din Băile Tușnad 2
Masinaria infernala
Masinaria infernala
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Parcul Pompierilor - Baile Tusnad.

Cautati geoascunzisul Parcul Pompierilor - Baile Tusnad si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
 • Cu placere

  Sper ca v-a placut Baile Tusnad, o statiune linistita, dar intr-un cadru natural deosebit, cu o densitate foarte mare de geoobiective...
 • Masinaria infernala

  Din tot weekendul la Tusnad, Parcul Pompierilor a fost ascunzisul preferat al fiului meu...
 • Plimbare

  Intr-o plimbare alaturi de trekkingklub, am gasit-o...
 • Plimbare prin Baile Tusnad

  Cu ocazia plimbării mele prin Băile Tușnad am găsit și această geocutie...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.