Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Biserica din Garciu

Biserica din Garciu


Din centrul localitatii Racu, pe traseul DJ 124 putem ajunge in satul Garciu (Satu Nou), contopit aztazi cu Racu. in anul 1593 apare in documente ca "Gömöcsfalva". Se afla la 14 km nord de Miercurea-Ciuc, intre Racu si Vacaresti. Biserica fortificata romano-catolica este pe teritoriul Satului Nou, este declarata monument conform registrului monumentelor ale judetului Harghita din 1992. Una din cele mai vechi cladiri din fostul Scaun al Ciucului, monumentul dateaza din secolul al XIII-lea.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Poarta
Poarta
Biserica
Biserica
Desene
Desene
Biserica din Garciu
Biserica din Garciu
Jurnal
Jurnal
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Biserica din Garciu.

Cautati geoascunzisul Biserica din Garciu si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Din a doua incercare

    De aceasta data am mers direct - conform indicatiilor si fotografiei - la ascunzis, gasind si cutiuta, aflata in buna stare...
  • Ascunzisul de la Biserica din Garciu

    Am cautat cu multa asiduitate in zona indicata de fotografia ascunzisului si raportandu-ne la indiciile oferite, dar in zadar...

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.