Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Capela de pe muntele Bogat

Capela de pe muntele Bogat


Vatra satului Racu este pe lunca Oltului, pe malul stang, la o altitudine de 786 m, pe traseul DN 12, la 11 km nord de Miercurea-Ciuc. Din centru, pe traseul DJ 124 spre est putem ajunge la Satu Nou, Vacaresti si Mihaileni. Cea mai nordica asezare a Ciucului de Mijloc, este strajuit spre vest de varful Harghita Racului (1758 m). La nord, printre dealurile "Bogát" si "Csere-domb" se afla defileul de la Racu al raului Olt, limita naturala dintre Ciucul de Sus si de Mijloc.

Conacul Cserei este declarata monument conform registrului monumentelor ale judetului Harghita din 1992. Construit in anii 1667-1674 este casa natala a istoricului si memorialistului Cserei Mihály (1667-1756. Opera sa principala, scrisa in Brasov in 1712 ("Nagyajtai Cserei Mihály Históriájában") este o cronica fidela, cu anumite valente literare a...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Cautare geoobiective in Romania

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Capela de pe muntele Bogat.

Cautati geoascunzisul Capela de pe muntele Bogat si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.